Карактеристики на производот:
- Ги изострува, мазни и полира досадните кујнски ножеви како професионалец
- Погоден за ножеви за пила, комбинирани ножеви како и сечила закосени од едната и двете страни
- Лесен за користење благодарение на технологијата X-Cross, која флексибилно се прилагодува на секое сечило
- Краци за брусење изработени од ултра тврд волфрам карбид (потврд од челик и титаниум)
- Исклучително отпорни и издржливи
- Пренослив и може да се користи флексибилно насекаде
Острилка за ножеви Bavarian Edge – професионална острина за вашите кујнски ножеви
Острилката за ножеви Bavarian Edge е ултимативно решение за борба против досадните кујнски ножеви. Можете лесно да ги острите, мелете и полирате вашите кујнски ножеви како професионалец.
Технологија X-Cross
Благодарение на иновативната технологија X-Cross, острилката за ножеви BavarianEdge е погодна за сите вообичаени типови на сечила. Без разлика дали ножевите за пила, комбинираните ножеви или сечилата закосени на едната или двете страни – сите ножеви овде повторно стануваат остри.
Ултра-тврди краци за острење
Краците за остренње на острилката за ножеви BavarianEdge се исклучително издржливи и направени од ултратврд волфрам карбид. Ова значи дека тие се уште поцврсти од челик и титаниум, што гарантира ефективна острина.
Пренослив и флексибилен
Острилката за ножеви BavarianEdge не само што е исклучително издржлива, туку и пренослива и флексибилна при употреба. Можете да го користите каде и да ви треба без комплицирано склопување.
Не им давајте шанса на досадните кујнски ножеви едноставно направете ги како да се нови и употрбете ја острилката за ножеви BavarianEdge. Едноставно, ефективно и секогаш подготвено за употреба.
Начин на употреба: Поставете го Bavarian Edge на рамна и чиста површина, со делот за острење насочен кон вас. Придржувајте го цврсто со едната рака, додека го провлекувате сечилото на ножот меѓу вкрстените острила на Bavarian Edge. Држете ги рацете подалеку од сечилото на ножот за да спречите повреда.
Начин на одржување: Во текот на острењето можат да се соберат железни струготини на Bavarian Edge и на ножот кој го острите. По секое острење, избришете ги Bavarian Edge и ножот кој сте го остреле со влажна крпа за да ги отстраните струготините. Bavarian Edge не треба да се чисти во машина за миење садови. Не чистете го со хемикалии и абразивни средства.
Reviews
There are no reviews yet.